Antrokus viliojo smagūs Pepės Ilgakojinės pokštai

Antrokus viliojo smagūs Pepės Ilgakojinės pokštai

Šis penktadienis antrokams buvo ypatingas. Ypatingas dėl dviejų priežasčių: tai paskutinė mokslo diena prieš rudens atostogas, ir tai diena, kuri subūrė mažuosius knygų mylėtojus pasinerti į smagiosios herojės Pepės Ilgakojinės gyvenimą.
Mokiniai sužinojo apie populiarių knygų vaikams švedų rašytoją Astridą Lindgren. Išgirdo pasakojimų kaip kilo mintis pradėti rašyti pilnas vaikiškų nuotykių ir išdaigų knygas apie Pepę Ilgakojinę bei juokingą personažą Karlsoną. Antrokai įdėmiai klausėsi bibliotekininkės A. Papievienės skaitomų ištraukų iš knygos „Pepė Ilgakojinė“, atsakinėjo į šmaikščius ir suktus klausimus, daug juokėsi iš nutrūktgalviškų Pepės Ilgakojinės gyvenimo akimirkų. Atlikę Pepės paskirtas užduotis ir įveikę jos paruoštus iššūkius antrokai buvo apdovanoti prisiminimo apie šią įdomią pažintį dovanėlėmis.
Bibliotekininkė A. Papievienė ir antrų klasių mokytojos Z. Genutienė ir V. Pilibaitienė tikisi, kad vaikų akis ir toliau vilios knygos gulinčios mokyklos bibliotekoje. Jose glūdi tiek daug išminties, pokštų ir išdaigų.

Bibliotekininkė A. Papievienė

Nėra galerija pasirinktas ar galerija buvo ištrintas.

 

Komentarai išjungti.
Skip to content