Džiaugiamės projekto rezultatais

Džiaugiamės projekto rezultatais

Jau paaiškėjo respublikinio projekto „Mes Rūšiuojam“ 2020–2021 m. m. galutiniai rezultatai. Kretingalės pagrindinės mokyklos bendruomenė surinko net 1774 kg elektros ir elektronikos įrangos bei 23 kg baterijų!

Mokyklos bendruomenė drauge su ikimokykliniu ir priešmokykliniu skyriumi pasirodė išties puikiai, nes tapo pirmi tarp Klaipėdos miesto ir rajono ugdymo įstaigų, dalyvavusių projekte! Daugiausia elektroninės, elektrinės įrangos ir baterijų sunešė pradinių klasių moksleiviai bei ikimokyklinio ir priešmokyklinio skyriaus bendruomenė. Dėkojame daugiausiai nebereikalingos elektros įrangos ir baterijų surinkusiems 4A klasės mokiniams ir jų mokytojai Zitai Genutienei! Antrąją vietą laimėjo 3 klasės mokiniai, vadovaujami mokytojos Laimutės Paukštienės. Dėkojame tėveliams, šeimos nariams bei visai mokyklos bendruomenei už aktyvumą ir tvarų požiūrį į mus supančią aplinką!

Prasidėjusio naujo 2021–2022 m. etapo „Mes Rūšiuojam“ rudeninis „derlius“ – 1264 kg elektros ir elektronikos įrangos, 22 kg baterijų!

Aktyviausi dalyviai: 4a klasė (mokytoja Zita Genutienė), ikimokyklinis ir priešmokyklinis skyrius (mokytoja Eglė Noreikienė), 6 kl. mokinys Mantvydas Samanavičius ir 8 kl. mokinys Neidas Ivanauskas.

                       Projekto koordinatorė mokytoja Lilija

 

 

Komentarai išjungti.
Skip to content